T3
T3
Váz ára: 3500 USD
T3 viszonteladója

SOKKAL KÖNNYEBB MINT A TÖBBI VÁZ

A pontverseny győztese Pekingben, a P3-as váz ötöt vitt el a 10 legrangosabb díjból, beleértve az arany és ezüst érmeket. Csapat üldözésben a német csapat ezen a kerékpáron szerezte meg az ezüst érmet. Azokon a versenyeken ahol a legtöbb kerékpár gyártó üldözéses és sprint csillagai  más vázat használnak, A Cervélo ugyanazt a vázat használja mert a P3 váz tökéletes kombinációja a könnyű súlynak, merevségnek és a kis légellenállásnak.

Vásárlóink számára a ez a váz egy csodás lehetőséget is jelent; befektethetsz egy csodás vázba és minden helyzetben használhatod, ahelyett hogy megosztanád a költségvetésedet két kerékpár között.

ÉRTÉKELÉS
T3 felülvizsgálata:
  • Március 2006: Eddie B, legendás atlétaedző, vezetőedző csapata Lengyelország - Köszönöm, köszönöm, köszönöm.  Rafal megnyerte a Sydney-világbajnokság Scratch versenyét a váz miatt. Mindenki féltékeny a csapat szép vázaira.
  • Okt 2006: Luke Roberts, 2004-ben olimpiai bajnok csapat üldözőverseny - Adtam a P3-nak egy jó nagy hajtást fedett pályán Buttgenben, Németországban múlt pénteken. Nagyon jól ment, én nagyon lenyűgözött. Pokolian nagy figyelmet vonzott, sok ember azt mondta, olyan volt, mint egy 2 kerekű Schumacher Ferrari.
  • Heiko Salzwedel, a dán válogatott edzője (ezüst érmet Pekingben) - "A World Cup fordulón Sydneyben, 2006-ban is volt orosz telikerekem és nehéz vázam.   - Tényleg sz*r alkatrészek. Most nagyon versenyképes a kerékpárom, azt gondolom, hogy ezek a legjobb alkatrészek a világon. Cervélo kerékpár, 3T Ventus kormány és Mavic kerekek és a szén-dioxid-FSA hajtókarok.

Vélemények

Vélemények a T3-ról:
  • Március 2006: Eddie B, legendary lengyel vezetőedző - Köszönöm-köszönöm-köszönöm. Rafal megnyerte a Sydney World Cup Scratch a váznak köszönhetően. Mindenki irigykedik a csapat szép vázaira

T3 akció közben