SISMi a titka a keményebb edzésnek, a sikeresebb versenyzésnek és a gyorsabb regenerációnak?


Ezek voltak a sporttáplálkozási szakma kiinduló kérdései. Ezen kérdésekre kerestük mi is szenvedélyesen a válaszokat. Sikeresen, hisz 1992-ben megszületett a SIS, mely mára a világ vezető sporttáplálkozást segítő cége.
Minden termékünk alapvető funkciókkal rendelkezik – energizál, hidratál, regenerál vagy éppen teljesítményt fokoz.

A sport iránti szenvedélyüknek köszönhetően született meg 1992-ben márkánk, a SIS, mely már rövid időn belül igen magas elismertséget, hitelességet nyert. Napjainkra, szerte a világon a vezető sporttáplálkozási márkának a SIS-t tekintik.


A SIS termékek a kiváló teljesítmény iránti vágy eredményei. A sportolók igényeire összpontosítottunk, arra a tényre, hogy akár a másodperc törtrésze alatt válthatja meg valaki a világot vagy bukhat el egy versenyen, lesz egy teljesítmény siker vagy kudarc. Minden termékünk megalkotásánál a legfőbb funkciós igényeket tartottuk szem előtt, azt, hogy a termékeink lendületet adjanak, hidratáljanak, regeneráljanak és fokozni tudják a sportoló nők és férfiak teljesítményét.
Mindenre nyitott hozzáállásunk és a folyamatos párbeszéd a sportolókkal olyan adatokhoz segítenek, melyekkel páratlan eredményeket tudunk elérni. A sportolók SIS-be vetett bizalma a céljaik eléréséhez igen inspiráló, legyen az rekordok felállítása, olimpiai aranyérmek, világbajnoki vagy épp egy Premiership címek megszerzése.
Nem ismerünk határokat! Már elértük a Mount Everestet, ott voltunk a világ minden sarkában, sivatagokon, óceánokon keresztül meneteltünk. Ott voltunk és megtettük, amit kellett…de még többre vágyunk!
Mikor a teljesítőképességed határánál jársz, mi ott vagyunk, értjük tested sajátos nyelvét és segítünk. Edzéseidtől a versenyeidig kísérünk, növeljük teljesítőképességedet, segítünk céljaid, eredményeid elérésében.


A SIS TERMÉKEKHEZ KATTINTS IDE VAGY VÁLASSZ A BAL OLDALI MENÜBŐL


BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KERESD A MAGYAR HONLAPOT:
SIS MAGYAR HONLAP