CÉLOK ÉS ÉRTÉKEKTestTeam Goals & Values
Bemutatkozás
Carlos Sastre segítése a 2008-as Tour de France megnyerésében nagy élmény volt a Cervelo számára-, de azt is kiemelték, hogy bár a versenyek nyerése jó dolog, nem ezért vagyunk a profi kerékpárvilágban. Alapvető célunk, hogy jobb kerékpárokat alkossunk és megosszuk a biciklizés iránti szenvedélyünket ügyfeleinkkel. Ez azt jelenti, hogy együttműködünk a kerékpárosokkal a termékfejlesztés terén és nyitottak vagyunk a szurkolók felé. Mindkét célt nehéz elérni egy olyan csapattal, amely csupán versenyek nyerésére összpontosít. Annak érdekében, hogy egy olyan csapattal dolgozzunk, amely magáénak vallja ezen célokat és alapvető sportfilozófiánkat, úgy éreztük létre kell hoznunk a saját csapatunkat.
Heten a kerékpár iparág vezetőinek tartottak közül - Zipp, Speedplay, Vittoria, 3T, Rotor Bike Compontents, fi'zi: k és Castelli alapító partnerekként csatlakozott hozzánk. Nem sokkal ezután, Carlos Sastre csatlakozott a csapathoz, majd Thor Hushovd és 37 másik női és férfi versenyző követte. Azáltal, hogy a vezetőség és az alkalmazottak hosszú órákat szenteltek a csapat létrehozásának a rendelkezésre álló néhány rövid hónap alatt, a versenyzők elindulhattak februárban a Tour of Qatar-on. Egy szakaszgyőzelemmel és 8 versenyzővel az első 15 között az általános mezőnyben, a férfiak átütő eredményt értek el. Májusra vezették a World Team Ranking-et, ezt a hőstettet a nők is véghezvitték júniusra. A szakaszgyőzelmekkel minden Grand Tour esetében a férfiaknál, győzelemmel minden jelentős szakaszon a nőknél, az első szezon zajos siker volt.
Ezzel egyidőben a csapat termékfejlesztéseket kezdeményezett számos partnerével közösen, dedikálási időt vezetett be a legtöbb verseny előtt és után, és elindította a TestTeamTravel-t ahol a rajongók profi sportolókkal (sportolókként) élhetnek egy pár napig. Azok számára, akik nem tudtak velünk lenni a futamon, a "Beyond the Peloton" video kommentár árult el egyedülálló kulisszatitkokat.
2010-ben még tovább bővítjük tevékenységünket, ezért szeretnénk meghívni egy versenyre.
Testteam Partners
Tanulj meg többet a kerépáripar vezető, és a Cervélo TestTeam alapító partnereiről.
Látogass el a PARTNEREINK oldalra

CÉLOK ÉS ÉRTÉKEK

A kerékpározásban a Cervelo TestTeam nem enged abból, hogy ne csak a versenyzésen legyen a hangsúly. Céljaink a következők:
  • Verseny
  • Termékfejlesztés
  • Elérhetőség a rajongók számára
Hisszük, hogy ez a szélesebb megközelítés kevesebb nyomást rak a kerékpárosokra, és több élvezetet nyújt (és még élvezetesebb bicikliket) a kerékpározás rajongóinak. A fenti célok alapján kerékpározóink maguk határozták meg a csapat értékeit:
  • Becsületesség (Honesty)
  • Innováció (Innovate)
  • Áldozat (Sarcifice)
  • Egyesül (Unite)
  • Siker (Succeed)
Ahogy észrevehetted, az utolsó négy érték jelenik meg - fejjel lefelé, hogy biciklizés közben lehessen olvasni - a TestTeam versenyrövidnadrágjain. A becsületesség egy belső érték - nem vagyunk érdekeltek abban, hogy verseny alakuljon ki a többi csapattal, hogy ki a legbecsületesebb - ezért csak visszafogottan jelenik meg a mez gallérján.
TestTeam race shorts detail
TestTeam verseny rövidnadrágja részletesen
TestTeam jersey detail
TestTeam gallér részletesen