Nyitólap híreiCastelli ruházat frissítve!

2013 08 07
Tisztelt látogatóink!
A Castelli ruházati termékeink a mai nappal frissítve lettek. Így a 2013-2014-es kollekció minden darabja nálunk is elérhető, legyen az nyári őszi téli vagy tavaszi viselet vagy akár utcai ruházat. Nézzetek szét a kínálatban, az áraink továbbra is a legversenyképesebbek!tovább

Új alacsonyabb árak 2013-ban!

Új alacsonyabb árakkal várjuk kedves vásárlóinkat 2013-ban! Nézelődjetek! Cervelo.hu tovább

Megjelent a Cervélo P5 ! Hamarosan kapható nálunk is!


Megjelent a triatlon és időfutam kerékpárok legjobbika a Cervélo P5 ! Hamarosan kapható nálunk is!
tovább

Nyereményjáték a facebookontovább

Castelli ruházat elérhető oldalunkon

Megérkeztek a Castelli ruházatok! Immáron elérhetőek nálunk is a Castelli termékei, mint például a 2010-es Olasz válogatott ruházat, a Brazil Bajnoki szerelés, Ausztrál Bajnoki szerelés és még hosszasan sorolhatnánk. Részletes termékbemutatót a Ruházati cikkek->Castelli menüpontban találsz.

Cervélo.hu csapata tovább

Szeretnéd Thor Hushovd mezét magadon hordani? Elérhető a Cervélo ruházat honlapunkon!Thor Hushovd a Castelli Garmin Cervélo termékeit használja edzés és verseny közben is! Legyél Te is olyan profi mint ő, a választásod csakis Cervélo Castelli ruházat lehet! Immáron elérhetőek nálunk is a Cervélo termékei. Részletes termékbemutatót a Ruházati cikkek->Cervélo menüpontban találsz.

Cervélo.hu csapata
tovább

Szeretnéd Alberto Contador mezét magadon hordani? Elérhető a Sportful ruházat honlapunkon!

Alberto Contador is a jó minőségű Sportful termékeit használja edzés és verseny közben is! Legyél Te is profi, a Sportfulban nem fogsz csalódni! Immáron elérhetőek nálunk is a Sportful termékei. Részletes termékbemutatót a Ruházati cikkek->Sportful menüpontban találsz.

Cervélo.hu csapata
tovább

MEGJELENT: S5 - R5 - R5CA


MEGJELENT: S5 - R5 - R5CA
Bővebben a kerékpárok menüpontban!tovább

Bont cipők Magyarországon!

2011-ben megkezdtük a BONT (BONT hivatalos oldal) cég kiváló minőségű kerékpáros karbon cipők gyártójának termékeit forgalmazni!További információkat magyar nyelven a Cipők menüpontban találhattok!
Jó nézelődést!
tovább

Equinox Karbon kerekek Magyaroszágon!

2011-ben megkezdtük az EQUINOX (Equinox Karbon kerekek hivatalos oldal) cég megfizethető áru, kiváló minőségű kerékpáros karbon kerekek gyártójának termékeit forgalmazni!További információkat magyar nyelven az Equinox karbon kerekek menüpontban találhattok!
Jó nézelődést!
tovább

Cervélo Team Prolog

2011-ben a Cervelo.hu lett a hivatalos főszponzora a Team Prolog fiatal csapatának, melynek tagjai idén a Cervélo S2 aerodinamikus illetve az R3 hegyi mászásokra legideálisabb modelljeivel kerékpároznak és versenyeznek. A Port.hu Bringaexpón mutatkozott be a nagyközönségnek a tavaly létrejött csapat melyet idén 2011-ben két fő támogató segíti: a szegedi Prolog kerékpárüzlet és a Cervélo kerékpárok hazai importőre a Cervélo. A főtámogatók mellett a Gi-esse kerékpáros ruházat gyártó, a szemüveg és bukósisakgyártó Rudy Project, az Equinox a karbonkerekek specialistája, a cipőgyártó DMT, a Veritas Gold és a Watt energiaital, a Worik ruházatgyártó valamint a Bodrogi Bau támogatja. A kerékpáros ruházat a szemüvegek és a bukósisakok beszerzésében valamint a külföldi versenyekre való kijutásban Stubán Ferenc az ORA Hotels-Carrera sportigazgatója és az országúti felnőtt válogatott szövetségi kapitánya segédkezett.

 A csapat Elit tagjai idén Dévai Dániel többszörös Magyar Bajnok - Bajnoki dobogós, Bischof Bálint egyszeres Magyar Bajnok - Bajnoki dobogós, Fridrich Bálint többszörös Bajnoki dobogós, Hemmert János többszörös Bajnoki Dobogós, Suhajda Balázs 2010 Időfutam Országos Bajnokság U23 harmadik helyezettje, Benőcs Zoltán négyszeres középtávú triatlon Bajnok, Kohary Maros, Werderits Ádám, Hartmann József összeállításban versenyez.

 A csapatunk céljai az idei évben is az Országos Bajnokságokon a dobogós helyezések megszerzése, országos versenyeken győzelmek, illetve a külföldi és az UCI kategóriás versenyeken való tisztes helytállás. A csapathoz csatlakozott még pár amatőr kerékpáros akik szintén szeretnének helytállni a hazai amatőr illetve Országos Bajnokságokon.

A csapttal kapcsolatos hírek, események és eredmények megtekinthetők a www.cyclingteam.hu oldalon, illetve nemsokára itt is!

tovább

Szerpentin és Cervelo

A Szerpentin Kerékpáros Egyesület 1986 óta van jelen a hazai amatőr kerékpársportban. 2003-ban újjáalakult, bejegyzett jogi státusszal, 11 taggal. Ez az újbóli, úgymond hivatalos megalapítás nagy lendületet adott a csapatunknak.

Az Egyesületünk pályázatokon elnyert pénzekből, a számára felajánlott adó 1 %-okból és a jelképes tagdíjakból tartja fenn magát. Az ebből befolyt összegekből fedezzük az alapvető működési költségeket pl. nevezési díjak, edzőtáborok, csapatruházat beszerzése.

A ruházat és a sisakok egységesítése után idén egy régi álmunk vált valóra: azonos márkájú kerékpárok beszerzése a csapattagok részére. Minket, a SZKE vezetőségét érte az a megtiszteltetés, hogy csapatunkat a beszerzés lebonyolításában képviselhettük. Pontosan egy év utánjárás előzte meg a kerékpárok megvásárlását. Ez idő alatt sok pozitív, de sajnos negatív tapasztalatban is volt részünk a kerékpárokat eladni szándékozó kereskedők megkeresésekor. Minden olyan általunk felkeresett forgalmazónak, aki komolyan vette ajánlatkérésünket ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségét és a közreműködését. Végül is számtalan egyeztetés után napjaink egyik legmegbízhatóbb márkája a Cervelo mellett döntöttünk.A döntés meghozatalában fontos szerepet játszott még a Cervelo hazai forgalmazójának Havas Péternek a beszerzés során mutatott rugalmas és segítőkész hozzáállása. A közös cél az amúgyis lelkes és barátként is összetartó csapattagokat még erősebb egységgé kovácsolta.

Most már csak egy dolog van hátra, amit feladatként magunk elé kitűztünk: egy országúti verseny színvonalas megrendezése valamilyen kupasorozat keretében, mely előbbre  lendíthetné a sportágat.

Bánk András és Vörös Csaba
Szerpentin Kerékpáros Egyesület
tovább

Befejezte a Cervélo profi csapata

A szezonzáró Lombardiai Körversenyen láthatta utoljára a nagyközönség a Cervélo alakulatát. A neves kerékpárgyártó csapata 2 év után fejezte be a működését és jövőre hét korábbi kerekesükkel már a Garmin gárdájába olvadva, Garmin-Cervélo néven versenyeznek.„Nagyon büszke vagyok, hogy itt lehettem a szivárványszínű trikóban, de ez egy szomorú nap volt a Cervélo életében. Kiváló csapat jött össze, de ilyen a sport, ilyen az üzlet. Egyszer mindennek vége szakad, de ez a vég túl korán jött el.” – mondta a világbajnok Hushovd, aki cáfolta azokat a pletykákat, hogy mégsem a Garmin-Cervélo felállásban folytatja pályafutását.

„Aláírtam a Garminhoz, 2011-re élő szerződésem van. Leülünk majd vacsorázni a leendő csapatfőnökömmel, Jonathan Vaughters-szel és egy pohár bor mellett megbeszéljük a jövő évi terveket.”- nyilatkozta a norvég.

A Cervélo számára rosszul sikerült az utolsó verseny. A rendkívül rossz időjárási körülmények között rendezett szezonzárót senki sem fejezte be a gárdából. A világbajnok Hushovd 130km megtétele után szállt ki.

Volt egy tervünk mely szerint Xavier Tondo-t jó pozícióba akartuk hozni a hajrára és még a nap elején szerettünk volna részt venni a nagy szökésben is. Sajnos ezek nem valósultak meg, az időjárás megnehezítette a versenyt és minden előzetes számításunkat felülírta. A Madonna del Ghisallo után a hideg kikészítette Tondo-t, gyakorlatilag teljesen elfogyott és nem volt társa, aki segítsen neki. Korábban Volodimir Gustov bukott, ami miatt feladni kényszerült a versenyt és különböző okok miatt a többiek is kiszálltak. Jó hangulat uralkodott a csapatban, de ilyen körülmények között 200km versenyzés után elfogytunk.” – értékelte az utolsó fellépést Jean-Paul Van Poppel, sportigazgató.
tovább

Hushovd bemutatkozott a szivárványszínű trikóban

A világbajnok Thor Hushovd a Giro del Piemonte klasszikuson mutatkozott be a szivárványszínű trikóban. A norvég kerekes a viadalon már új festésű, világbajnoki csíkokkal ellátott kerékpárt hajtott.Hushovd számára jól sikerült az ausztráliai VB utáni első verseny. A norvég végig a mezőny elején helyezkedett és bár Philippe Gilbert (Omega Pharma-Lotto) támadására nem tudott reagálni, így is az élbolyban, a 14. helyen érkezett célba.

„Fantasztikus volt a mai nap. Leírhatatlan érzés szivárványszínű trikóban versenyezni. Egyáltalán nem vagyok csalódott az eredmény miatt. Sajnos az elmúlt napokban rengeteg kötelezettségnek kellett eleget tennem, így igazából nem tudtam formába lendülni. Gratulálok Gilbertnek a győzelemhez! – nyilatkozta a világbajnok a célba érkezést követően. Thor Hushovd számára ezzel még nem ért véget az idei évad. Szombaton rajthoz áll a szezonzáró Lombardiai Körversenyen is. tovább

Már kapható az eredeti Castelli-Cervélo ruházat a Cervélo mintaboltban!

További információk a ruházati cikkek menüpontban vagy a IDE KATTINTVA érhetőek el. tovább

A Cervélo R5ca váza EUROBIKE Gold Award elismerésben részesült

Az Eurobike kiállítás nyitó napján a Cervélo R5ca váza EUROBIKE Gold Award elismerésben részesült, amely a legmagasabb szakmai díjnak számít. tovább

Thor Hushovd a Vueltán is szakasz nyert

Thor Hushovd a Vueltán is szakasz nyert Thor Hushovd sikerét hozta a Vuelta hatodik szakasza. A Caravaca de Cruz és Murcia közötti 151km-es etapon 17km-rel a cél előtt egy második kategóriás emelkedő magasodott. Ezen 65-70 fősre fogyatkozott a főmezőny. Az élen maradt nagyobb csoport végül hajrában döntötte el a szakaszgyőzelem kérdését. A befutónál a hegyet túlélő két legjobb sprinter Hushovd és Benatti csatázott. Végül a norvég bajnok Hushovd bizonyult a gyorsabbnak.

„Tudtam, hogy az emelkedő kedvez nekem, nagyon motivált voltam a szakasz előtt. Látszódott, hogy Farrar és Cavendish nem fog megérkezni az első csoporttal, így reális győzelmi esélyeim lesznek. Az emelkedő nagyon nehéz volt, komoly problémáim akadtak. A harmadik-negyedik helyen álltam a hegy lábánál, aztán nagyjából 1.5km-rel az emelkedő vége előtt leszakadtam a mezőnytől, de a lejtmenetben a társaim segítségével sikerült felzárkóznom. A hajrában, amikor észrevettem, hogy Bennati is felért, tudtam, hogy rá kell rakni a kereket. Nagyon boldog vagyok!” – értékelt Hushovd. tovább

Hushovd az utolsó pillanatig harcban volt a zöld trikóért

Vasárnap este Párizsban véget ért a 2010-es Tour de France. A Cervélo csapat felemás eredménnyel zárt, Thor Huhovd az utolsó napig versenyben volt a zöld trikóért, miközben az összetettben Carlos Sastre a 20. helyet szerezte meg, a legjobbaktól közel 27 perc hátrányban.
tovább

Zöld bringát kapott Thor Hushovd

Napokig viselhette a zöld trikót a 2010-es Tour de France-on Thor Hushovd. A Cervélo norvég sprintere zöld színűre festett kerékpárt kapott ezen szakaszokra. Hushovd bringáján a váz mellett a hajtómű és a pedálok is zöldben pompáztak.  tovább

Sastre remekül tartotta magát az első hegyi befutón

A 2010-es Tour de France első hegyi befutóján Carlos Satre remek versenyzéssel végig tartotta a lépést a legjobbakkal és ezzel feljött az összetettben a 12. helyre. A Cervélo kapitányának a hátránya mindössze 2 perc 40 másodperc az összetettben élen álló világbajnok Cadel Evans mögött.

tovább

Thor Hushovd nyerte a Tour kockaköves szakaszát

Hatalmas izgalmakat hozott a Tour de France harmadik, macskaköves részekkel nehezített szakasza. A 14km-nyi rázatót tartalmazó etapon egy hat fős csoport, benne a legjobb Roubaix-menőkkel hajrázhatott a győzelemért, melyet végül Thor Hushovd szerzett meg. A norvég a sikerével a pontversenyben élen állónak járó zöld trikót is átvette.

tovább

Haussler nem indulhat a Touron

A tavalyi kiírás alkalmával szakaszgyőzelmet ünneplő Heinrich Haussler sem áll rajthoz a Tour de France-on. A Cervelo klasszisa térdsérüléssel bajlódik, a jövő héten artroszkópos műtét vár rá, így hosszabb kihagyásra számíthat. Egyelőre nem tudni, hogy mikor versenyezhet újra.

tovább