Zero
Zero
Termék kapható már: 99900

Zero viszonteladója
A BONT a Zero kerékpáros cipőmodellben ötvözi, egy a legkorszerűbb versenyautó technikai tudását   kifejezetten, hogy a hegyi mászás művészet legyen, de éppen ennyire otthon van a sík utakon is.

A BONT Zero egy kézzel gyártott, és 100%-os karbon-monocoque vázra laminált üvegszálas ezüst felsőrésszel ellátott cipő. A karbon lapolási technikákat tovább finomítottuk, hogy csökkentsük a cipő
tényleges tömegét a szerkezeti épség és a teljesítmény mindenféle csorbítása nélkül.

Mint minden BONT elit szériás cipő, a Zero egy egyirányú karbon szerkezetű (kivéve a végleges kozmetikai réteg), 3,6 mmvastag talpú, az iparágban vezető erő / tömeg arány és a BONT saját fejlesztésű gyantája, amely lehetővé teszi a testreszabását és a remek illeszkedését, teszi teljes cipővé.

Mint minden modellünk, a Zero is a funkcionalitás és a teljesítmény az elsődleges hangsúlyára épül. A technológia lehetővé teszi a jóval kisebb tömeget, de a célunk az volt, hogy tervezése és fejlesztése során a cipő teljes szerkezeti integritását megőrizze, és veszteség nélkül nyújtsa a teljesítményt.

A fejlesztésben közreműködött Michael Rogers a HTC-Columbia aki 5 hónapos aktív tesztelés mellett szakmai versenykörülmények között is tesztelt.

A Bont Zero egy könnyű cipő választás, de nem csak azok számára, akiknek csak a tömeg a lényeg.