P5 THREE
P5 THREE
Váz ára: 850.000 HUF
Termék kapható már: 1.190.000 HUF
P5 THREE viszonteladójaCERVÉLO P5: EGYSZERŰEN GYORSABB

Jelenleg a legkiforrottabb, legaerodinamikusabb triatlon és időfutam kerékpár amelyet valaha építettek utánozhatatlan testhez illeszkedéssel, szuper hidraulikus fékekkel, sokoldalú tárolási lehetőséggel és hidratálási rendszerrel.

Formula 1 szintű Computational Fluid Dynamics szoftwarrrel (CFD) fejlesztve és a szélcsatornában tesztelve a P5 6-11 wattal gyorsabb a többi úgynevezett “superbikeok” között.

Gyors és passzentos. Ez a váz a legaerodinamikusabb, a legilleszkedőbb, a legmerevebb és a legkényelmesebb a kategóriájában. Tulajdonságai közt megtalálhatjuk a BBright™ középcsapágyat  a tökéletes erőátadáshoz és a ComfortPly™ technológiát mely a nem szükséges anyagok eltávolítása amely csökkenti a vibrációt és javítja a kerékpározás minőségét. Bizonyítottan a leggyorsabb, a felsőbbrendűségét a maga egyszerűségében bizonyítja. A minimális karbantartású exkluzív hidraulikus Magura fékrendszer aerodinamikus kialakítást tesz lehetővé mely könnyebb mint a mechanikus fékek és egy érmén is meg tudsz állni vele. Sebességre és sokoldalúságra tervezve, számos egyéni beállítási lehetőséggel, többféle tárolási lehetőséggel az optimális aero pozíció kombinálásával. A felületek AeroZone™ rendszerrel lettek kialakítva, hogy a légáramlási feltételek tökéletesek legyenek, így döntő időket nyer például 30 másodrecet egy 40 kilométeres versenyen.

Az összes top atlétánk egyből elfogadta az új kerékpárt és rögtön 7 Ironman győzelemmel robbant be 6 hónap alatt, amely egy felháborító rekord a kerékpárgyártásban. David Zabriskie hetedik Időfutam U.S. Országos Bajnokságát nyerte egy P5-el, és Caroline ”Xena” Steffen nyerte a 2012 Ironman Európa Bajnokságot szintén egy P5 nyergében. A végső bizonyíték? Ryder Hesjedal nyerte a 2012 Giro d’Italia összetettjét, egy időfutam számban ahol 17 másodperccel verte meg riválisait.