S2
S2
Váz ára: 390.000 HUF
Termék kapható már: 590.000 HUF
S2 viszonteladója

S2

A KÉNYELMES AERO CSŐVÁZ

A Cervélo TestTeam igáslova


Nem meglepő, hogy az S2 professzionális kerékpár hírében áll, mely az elért, hosszú győzelmi listának köszönhető. De vajon mi a helyzet a kényelemmel? Az igazság az, hogy néhány aero cső komfort tekintetében nem áll az élen.

Azonban a Cervélónak van a legtöbb tapasztalata az aero kerékpárok tervezésében Ez lehet a magyarázata annak, amiért csak a Cervélo TestTeam használ aero vázat a korai szezonban a macskaköves versenyeken (kiemelve Thor Hushovd győzelmét a fél-klasszikus Omloop Het Nieuwsblad versenyen). Miközben más versenyeken az R széria tűnhet jobbnak, az S2 (illetve az erre megfelelőbb S3-as) macskakövön elért kiváló teljesítménye mellett nagyszerű vázat és aerodinamikát is kínál. Ez profik és amatőrök számára egyaránt jó hír.

S1-BŐL FEJLESZTVE

Könnyebb váz.- Az S1-es tömege rendkívül versenyképes (korábbi Liège-Bastogne-Liège győztes), a további súlycsökkenést a szénszál alkalmazása biztosítja. Ez teszi az S2-t súlyban is versenyképessé, az aero előnyőkön kívül. 

Magasabb alsó konzol és torziós szilárdság- Bár a profi versenyzőknek sem volt panasza az S1 szilárságára az S2 további torziós szilárdsága teszi jobbá, a kanyargós ereszkedést.

Vélemények

S2 Akció közben