S3
S3
Váz ára: 990.000 HUF
Termék kapható már: 1.299.000 HUF
S3 viszonteladója

A VILÁG LEGKÖNNYEBB AERO VÁZA


"Nem hiszem, hogy lenne bármely más kerékpár, amelyet szívesen megvennék" - Outside magazin

Az országúti kerékpárok fejlesztőjeként, a Cervélo továbbra is ezen kategória éllovasa. Az aero országúti vázak megtervezése a legnagyobb kihívás, hiszen mindent tulajdonságot ötvöznie kell: a váznak könnyűnek, szilárdnak és kényelmesnek kell lennie. Cervélo ennek optimalizálása érdekében már a kezdetektől fogva (13 éve) ezen egyensúly fenntartására törekszik, és igyekszik megfelelni ezeknek a követelményeknek.

Az S3 tervezésénél a  vroomen.white.design mérnökei az R3  hátsó támvilla technológiát alkalmazták 90 fokkal elforgatva, melynek a könnyebb megjelenés az eredménye. Ezáltal csökkent a súlya, nőtt a függőleges merevsége, és javult az aerodinamika. Egyszerűen hangzik, azonban a szerkezeti terve rendkívül összetett, ami csak a Cervélo kerékpárokra jellemző. A láncszemek is áttervezésre kerültek az optimális légellenállás miatt. Végül az ICS3 Internal Cable Stops egy újabb kitűnő kábelvezetés technológiával készült termék.

S2-BŐL FEJLESZTVE

Legkönnyebb váz - Ha az S2 könnyű , akkor az S3 bámulatosan az. Olyan jó aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik, hogy kiküszöböli a súlyfeleslegből adódó hátrányt. 

Több aero - Az S3-as hátsó támvilla és láncvilla technológia megjelenéséig az S2 aero országúti kerékpárok voltak a szélcsatornák koronázatlan királyai.Vélemények

Néhány vélemény az SLC-SL -ról van.

S3 AKCIÓ KÖZBEN